Még több...

Kilyukadt a tüdeje, és agyvérzése is volt születésekor, most nagy fájdalmai vannak

Kilyukadt a tüdeje, és oxigénhiányos állapotba került születése után a most 8 éves Arabella. A kislány Vácon született, ekkor még nem sejtették az orvosok, hogy mekkora a baj. Az anya szerint csak egyéves korára derült ki, hogy milyen rossz az állapota. Arabella nem tudja mozgatni a bal lábát és a bal kezét, Németországban nemrég több órán keresztül műtötték a csípőjét, hatalmas fájdalmai vannak.

Hány éves a lelked? Izgalmas dolgot tudhatsz meg magadról

Azt, hogy a lelked mennyi idős, nem a jelenlegi életkorod határozza meg. Könnyen előfordulhat, már a nyugdíjas éveidet éled, a lelked ugyanakkor nagyon fiatal. Mindennek éppen az ellenkezője is igaz lehet, valójában alig éltél még a földön, máris bámulatos bölcsesség árad belőled, mert a lelked nagyon tapasztalt és öreg. Hogy valójában hány éves a lelked, arra a személyes tulajdonságaidból is következtetni lehet. Izgalmas részletek következnek.

„Igen, én is vertem a gyerekeimet, amikor elfogyott a türelmem” – egy nem tökéletes anya vallomása

Egyikünk sem tökéletes anya, mintaanyák csak a mesékben léteznek – vagy inkább ott sem. Mindannyian követünk el hibákat, és sokszor azért tesszük, mert nem tudunk megküzdeni mindazzal, amit gyerekkorunkból hozunk. Ezért nagy dolog, ha valaki felismeri és szembenéz azzal, hogy hibázott. Egy ilyen anya, Zsuzsi története következik, aki mindezt azért meséli el, hátha segít vele sorstársainak.