Aktuális

“Pankrátorokkal találkoznék”

Bizonyos dolgokra Ernő a szokásosnál erősebben emlékszik, más dolgokat épp hogy elfelejtene. A verekedés, a küzdelem mára pozitív előjelet kapott a számára: világbajnok pankrátor szeretne lenni.

Amikor azt kérdjük Ernőtől, mióta él lakásotthonban, napra pontosan válaszol: 2009. november 24. óta. „Meg szoktam jegyezni a fontosabb eseményeket” – magyarázza. Van még néhány dátum, ami beleégett az emlékezetébe, a születésnapján kívül pontosan tudja például, hogy mikor került el otthonról – december 10-ét írtunk. Az itt élő fiatalokra jellemző, hogy bármilyen okból kellett is eljönniük a szüleiktől, legtöbben mégis hazavágynak. Ernő azonban kivétel.

„Eleinte nehéz volt beilleszkedni, fél év is eltelt, mire megszoktam, de azóta arany életem van itt – mesél. – Szeretek itt lakni, már egyáltalán nem mennék haza. Nagyon rosszak voltak az otthoni körülményeim, itt sokkal jobb.” A részletekről nem kérdezősködünk, de ennyit magától is elmond Ernő: „Nálunk csak a négyes-ötös volt az elfogadott jegy, ha hármast hoztam, durván kikaptam érte.”

A fiúnak mindene a küzdősport, kempóedzésekre jár és konditerembe. Mára nagy tervei vannak: „Szakmát szeretnék vagy érettségit, aztán felmenni Pestre pankrátoriskolába, magyar világbajnok lenni és kijutni Amerikába.”

Addig is, míg mindez sikerül, szívesen találkozna profi pankrátorokkal (legnagyobb példaképe Icarus) vagy más küzdősportot űzőkkel.

ŐK JELENTKEZTEK A KÍVÁNSÁG TELJESÍTÉSÉRE:

„Pankrátorokkal találkoznék”Szalay István Bence
Hungarian Championship Wrestling csapat

„Szervezetünk Magyarországon az egyetlen hivatalosan működő pro-wrestling, azaz pankrációszervezet. Ernő részt vehet az általa kiválasztott időpontban egy külön neki tartott edzésen, illetve biztosítjuk bejutását a május 11-én, a szegedi sportcsarnokban megrendezendő műsorunkra. Az eseményen kihívjuk Ernőt a ringbe, ahol Horváth Éva és kedvence, Icarus, átadnak neki egy általa kiválasztott HCW-s pólót, illetve egy amerikai pro-wrestling (pankrátor) sztár pólóját.”


Te is segítenél Ernőnek? Jelentkezz! Küldd el neved, telefonszámod és a választott gyermek nevét a 33kivansag@nlcafe.hu címre!

Ezzel vállalod, hogy amennyiben a Nők Lapja Café olvasói arra szavaznak, te légy a „jó tündér”, teljesíted a kívánságot.
A részvételi szabályzatot ITT találod.

 

Vissza a többi kívánsághoz!

Ernő kívánságának közvetítésében és további gyermeksorsok jobbra fordulásában segít:
ÁGOTA Állami Gondoskodásban Élő és Veszélyeztetett Fiatalok Támogatásáért Alapítvány

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top