Aktuális

“Egyszer én is vezetnék egy szupererős traktort!”

Dávidék egyszerű körülmények között élnek, de lenyűgöző az a rend és gondosság, amivel egyben tartják a házat, a kertet – és persze a családot.

Dávidnak öt lánytestvére van, nagyon szeret focizni és az apukájával barkácsolni. Szülei csak időszakosan találnak munkát. Dávid odavan a traktorokért és mindenféle mezőgazdasági gépekért, időnként megengedik neki, hogy beszálljon egybe. Olyan drága, márkás gépek viszont nincsenek a falujukban, mint amilyeneket az interneten lát. Szeretne közelről megnézni efféléket, sőt kipróbálni, beleülni egyikbe-másikba.

ŐK JELENTKEZTEK A KÍVÁNSÁG TELJESÍTÉSÉRE:

„Egyszer én is vezetnék egy szupererős traktort!”Vámosi Orsolya

„Családunknak saját mezőgazdasági vállalkozása van a Kisalföld szívében. Dávidnak nem csupán egy szuper erős traktort lenne lehetősége kipróbálni, hanem a gépparkunkból bármit. Mivel Dávid az ország másik szegletéből érkezne hozzánk, természetesen teljes ellátást biztosítunk neki az itt eltöltött idő alatt. Az élménytraktorozáson kívül mindenképpen szeretném megmutatni neki a Fertő-tájat, hiszen a világörökség részét képezi ez a vidék. Bízom benne, hogy Dávid és mi is igazi élményekkel fogunk gazdagodni az együtt eltöltött idő alatt.”

„Egyszer én is vezetnék egy szupererős traktort!”Illés Renáta
IKR Zrt.

„Honlapjukon olvastam a 33 kívánság oldalon Drótár János Dávid 13 éves kisfiú kérését, miszerint traktort szeretne vezetni. Bábolna székhelyű cégünk mezőgazdasági gépkereskedelemmel is foglalkozik, a munkagépek mellett a New Holland márka (traktor, kombájn, bálázó, silózó, szőlőkombájn, földmunkagépek) kizárólagos forgalmazója. Cégünk a kisfiút vendégül látná, utaztatását is biztosítanánk, valamint a telephelyünkön lévő gépeket is vezetheti.”

A(z) “Ki segítsen Drótár János Dávidnak?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Vámosi Orsolya

Vissza a többi kívánsághoz!

Dávid kívánságának közvetítésében és további gyermeksorsok jobbra fordulásában segít:
Vissza az életbe Egyesület

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top