2017. 08. 18. Ilona

Gyakran érezzük: segítenénk, még ha nekünk sem mindig könnyű. Ám sokszor nem is a tárgyi adomány jelenti a legtöbbet. Olyan gyerekeket szeretnénk élményekkel erősíteni, akik nehezen hisznek abban, hogy nekik is sikerülhet, amit csak megálmodnak. Arra kértük őket, írják meg, mi a legnagyobb vágyuk.

Jelentkezz!
Összesen 89-en jelentkeztek
Szavazás
Összesen 6983-en szavaztak
Teljesítések
Nézd meg, hogyan teljesültek a kívánságok

Életében először járt Pesten Nikolett - 33 kívánság

2013. 09. 27. - 14:42

Tizedmagával él nevelőszülőknél Dani Nikoletta, akinek az volt a vágya, hogy láthassa a Parlamentet. Felhívásunkra egy parlamenti képviselő jelentkezett – így Niki még a „titkos folyosókra” is bejuthatott.

Segítőkre talált az otthontalan kisfiú -

2013. 07. 11. - 08:07

A kilencéves Benjámin egy fővárosi családos otthonban lakik. Szüleinek a mindennapi betevő előteremtése sem könnyű, így a kisfiú a 33 kívánság segítségét kérte ahhoz, hogy végre ő is kipróbálhassa a gokartozást.

Csatai Judit

Szabó Bea

Sárffy Tamás

33 kívánság: Virágos jókedv a karneválon -

2013. 08. 24. - 16:24

33 kívánság akciónkkal ezúttal Debrecenben, a virágkarneválon jártunk. A szervezők kitettek magukért: egy hétfős családot láttak vendégül. Köztük a mi kis pártfogoltunkat, Klaudiát.

33 kívánság: a fél város összefogott egy családért -

2013. 12. 24. - 08:36

A 33 kívánság akció végigkísérte az évünket. Olvasóinkkal fogtunk össze azért, hogy nehéz helyzetű gyermekek egy-egy vágyát teljesítsük. Lassan az álmok végére érünk. Ahogyan tavaly, úgy idén is sok szép történetet kísérhettünk végig, most egyik kedvencünket adjuk közre. Olvasónk mesél.

Csatai Judit

Buczkó Marianna

Kiss Dominika

Hőlégballonnal a világ felett: testvéreknek szereztünk örömet -

2013. 07. 22. - 10:07

„Szerencsések vagyunk!” – ezt írták nekünk a Lipták testvérek, amikor idén is elindítottuk a 33 kívánság akciót, pedig akkor még csak ábrándoztak arról, hogy teljesülhet a vágyuk.

Egy hetet ajándékoztunk az árvízkárosult családnak -

2013. 08. 14. - 14:44

Sokak életébe szólt már bele Magyarországon az árvíz, közöttük van az Egri család is. Ők Felsőzsolcáról menekültek Miskolcra a víz elől.

33 kívánság: Misi bobozással ünnepelte nagykorúságát -

2013. 12. 19. - 10:10

Adhat örömöt egy jó nap, de sajnos mindent nem old meg – főként, ha olyan emberről van szó, aki még csak tizennyolc éves, de szinte egyedül áll a világban.

33 kívánság: cukrászként dolgozhatott Dominik -

2013. 12. 21. - 09:17

Dominik nagycsaládban él, szüleinek nem egyszerű minden költséget fedezniük. Így nagy öröm volt a kisfiúnak, amikor legnagyobb álma teljesült.

33 kívánság: Dinókkal álmodott Vilike -

2013. 08. 02. - 13:39

Csupa nehézség és költözködés volt eddig a kis Vilmos élete, pedig még csak nyolcéves múlt. Olvasónk most azzal szerzett örömet neki, ami a legnagyobb boldogságot jelenti számára: dinók között tölthetett egy napot.

Szépségszalonban kényeztették a csanádpalotai lányt - 33 kívánság

2014. 04. 09. - 17:21

Újabb élménynapon vagyunk túl: egy csanádpalotai lakásotthonban élő lányt láttunk vendégül a nevelőjével. Nézzétek meg, mi mindennel szereztünk örömet nekik!

Budapestre utazhatott a táncrajongó kislány -

2014. 03. 12. - 15:20

A 33 kívánság akcióban eddig sok-sok kisgyereknek szereztünk egy jó napot. Most már a miskolci Pém Sári is köztük van: olvasónk egy budapesti színházlátogatásra hívta meg őt és édesanyját.

Végre találkozhatott a nagypapájával Kitti! -

2014. 03. 13. - 15:35

Megmelengette a szívünket Kotán Kitti tízéves tarpai kislány kérése. Elhatároztuk, hogy segítünk neki.

Teljesült Anna álma: a Sissi-kastélyban járt a kislány -

2013. 07. 02. - 11:06

Sokan várják már, hogy hírt adjunk a „33 kívánságos teljesítésekről”. Nos, összejött az első nagy nap: Anna, a nevelőszülőknél élő kislány eljutott álmai kastélyába. Nézd meg, hogyan!

Életében először látott hegyet a kisfiú -

2013. 07. 26. - 16:07

Állatkert, Vidámpark, fürdő, Gellért-hegy és vonatozás – hihetetlen, hogy olvasónk mi mindent megtett azért, hogy három, kis faluból érkező fiú jól érezze magát Budapesten.

Mautner Zsófival főzhetett Orsi -

2013. 09. 26. - 12:40

Nincs az a szakácsnak készülő gyerek, aki ne örülne, ha Mautner Zsófiával, az egyik legismertebb gasztrobloggerrel főzhet. Most egy lakásotthonban élő kislánynak sikerült ez a 33 kívánság akció nyomán.

Először látták a Balatont a gyerekek -

2013. 08. 27. - 10:22

33 kívánság akciónkban olyan családoknak segítünk, akik erejéből nem telik, hogy egy-egy komolyabb élményt megadjanak a gyerekeiknek. Olvasóink is szerettek volna tenni a célért – ezúttal egy tatabányai család utazását szervezték meg.

33 kívánság: vérbeli barlangász lett Gáborból! -

2013. 12. 20. - 09:35

Szomorú dolog, ha az ember nem élhet a szüleivel, de ettől még családja lehet. Ezt bizonyítja Gáborék példája – most egy kicsit a Nők Lapja Café is hozzájárulhatott a karácsonyukhoz.

Álomutazás: hatévesen egy kisrepülőgépen -

2013. 08. 01. - 14:09

Egy hatéves kislánytól az ember a legkevésbé várná, hogy egy kisrepülőgéppel szeretne repülni. De az álmok kiszámíthatatlanok...

Hét év után újra látta a mamáját Vivi -

2013. 08. 21. - 15:58

Hét éve nem látta az édesanyját Vivien, ám most a Nők Lapja Café olvasói segítettek összehozni a találkozót.

Összefogás: kerítést kapott Tomi családja -

2013. 11. 04. - 18:10

Vidámpark, állatkert, utazás... efféléket kért a legtöbb nehéz helyzetű gyerek a 33 kívánság akciótól. Ám mint tavaly, idén is akadt kivétel.

A nevelőszülőktől Bécsig: Piroska világot lát -

2014. 01. 24. - 16:11

A 33 kívánság átlépi a határt: ezúttal Bécsbe kirándult Piroska és őt megajándékozó olvasónk, Szilvi. Nézd meg a nagy kalandot!

Végre lazíthatott a sokgyermekes család! -

2013. 07. 31. - 14:29

Nem könnyű két gyermeket nevelni manapság. Hát még ötöt! No, de mi van akkor, ha a két számot összeadjuk?

33 kívánság: táncbajnokokkal találkozott Orsi -

2013. 12. 18. - 09:37

Óvodáskora óta táncol Filep Orsi, ám még nem látott igazi táncversenyt: szüleinek nem volt pénze rá, hogy elutazzanak. Olvasónk most segített nekik!

Helikopterre ülhettek a Horváth ikrek - 33 kívánság

2013. 10. 04. - 12:22

A 33 kívánság történetében mindig is akadtak nehéz helyzetek. Ilyen volt az, amikor úgy éreztük, nem tudjuk teljesíteni két gyerek kérését. Aztán mégis minden jóra fordult - csak a ti segítségetek kellett hozzá!

Teljesen átalakult Mercédesz - 33 kívánság

2013. 10. 10. - 13:54

Sok kisgyereknek sikerült már örömet szereznünk 33 kívánság akciónkkal, ezúttal a lakásotthonban élő Merci kapott ajándékot olvasónktól. A 16 éves lány sosem hitte el magáról, hogy ő is szép és csinos. Nézd meg te is, milyen látványos átalakuláson ment keresztül egy csapat jótevőnek köszönhetően!

33 kívánság blog

A felénél járunk…

Na jó, kis túlzással, merthogy néhány kívánság a hétvégén teljesült, néhányat pedig épp lázasan szervezünk.A lényeg az, hogy haladunk, és a tündérek eddig mindenütt jó munkát végeztek.Emlékeztek például Annára, aki Sissi kastélyába vágyott? Még Habsburg Györggyel is találkozott! A családi szállón élő Radics Benjámin nagyon élvezte a gokartozást, és hatalmas kaland volt az is, amikor […]

Első álom: teljesítve!

Nagy munka van mögöttünk, de az a fajta, amit igazán jó elvégezni. Hatvanhat embert kellett kiértesíteni: harminchármat, aki örülhetett, mert kívánsága teljesül, és harminchármat, aki örülhetett, hogy ő teljesíthet egy kívánságot. Hát nem fantasztikus? Ilyen az, amikor a jó energiák “körbeérnek”. ..Olvasóink lázas készülődésbe kezdtek, felvették a kapcsolatot “választottjukkal”, és már szervezik is az élménynapokat. […]

Megvannak a nyertesek!

Öt hét, mintegy százezer kattintás és sok ezer szavazat után véget ért 33 kívánság jótékonysági programunk első szakasza: harminc kisgyermek teljesítőre talált, és ahogyan ígértük, már szervezzük a maradék három álom valóra váltását is. Öt héttel ezelőtt harminchárom kisgyermeket mutattunk be nektek. Kerestünk melléjük harminchárom jó szándékú embert, aki élménnyel ajándékozná meg őket. Egy olyan […]

Ti mondtátok!

fórum

"Szeretnék érdeklődni, hogy van-e arra mód, hogy azon kívül, hogy Kásád, a pontos címét is megadnák Klaudiának, szeretnék egy csomagot küldeni neki és családjának. Sajnos a kívánságát teljesíteni nem áll módomban, de talán néhány aprósággal tudok segíteni én is…"

33-történetek

33 kívánság – megvannak a nyertesek!

Százezer kattintás és sok ezer szavazat

Lakatos Márk és Mautner Zsófia is a jelentkezők között

Már több mint hetvenen jelentkeztek 33 kívánság című kívánságteljesítő programunkra, ám sok kisgyereknek még mindig nincs meg a jótündére. Ha...

Egy vidám nap

Vendégül láttunk tizenkét kisgyereket

Nehéz sorsok, szerény kívánságok

Harminchárom kisgyerek írta le nekünk legnagyobb vágyát: sajnos jelenleg nem sok esélyük van rá, hogy teljesüljenek. A te segítségedet kérjük...Itt is segíthetsz!

A 33 kívánság akcióhoz köszönjük a segítséget!


Csongrád Megyei Területi Gyermekvédelmi SzakszolgálatFészek Gyermekvédő EgyesületIgazgyöngy | Alapítvány és Alapfokú Művészetoktatási IntézményNagycsaládosok Országos Egyesülete

Pest Megyei Gyermek- és Ifjúsági AlapítványRÉS Szociális és Kulturális AlapítványVissza Az Életbe EgyesületÍgy működik az akció

A Nők Lapja Café 33 kívánság akciójában a ti segítségeteket kérjük abban, hogy teljesüljön 33 nehéz sorsú kisgyerek álma. Van köztük, aki betegséggel küzd, van, aki bántás, elhanyagolás miatt állami gondozásba került és olyan is, akinek családjában a mindennapi étel előteremtése is gondot okoz. Alapítványokon keresztül vettük fel velük a kapcsolatot, levélben írták meg nekünk, mire vágynak. Pénzt vagy tárgyat nem kérhettek, csakis élményt. Hiszünk benne, hogy egy örömteli nap éri olykor a legtöbbet! Ha módodban áll valamelyik kívánságot teljesíteni, jelentkezz! Május 7. és 26. között teheted meg egy rövid bemutatkozással. Ha egy kívánság teljesítésére többen is "pályáznak", május 27. és június 9. között olvasóink szavazatai döntenek majd: ki legyen a jótündér. Ha te leszel az, akkor "összekötünk" téged a választottaddal és megbeszélhetitek, a nyár folyamán mikor, hogyan kerüljön sor a nagy napra. A programokról beszámolót készítünk, hogy minél többen láthassuk a gyerekek örömét!