10 perc magadra

3 egyszerű és szupermenő manikűr

A körmeinkkel ma már éppúgy kifejezhetjük a stílusunkat, mint a ruháinkkal, a hajunkkal, vagy éppen a stílusunkkal. Ezúttal öt olyan egyszerű, könnyen elkészíthető manikűrt mutatunk meg, amihez nem kell különösebb varázsképesség, ráadásul nagyon divatosak is!

A monokróm díva

Fekete és fehér, ez a két színű körömlakk kell csupán, lehetőleg matt verzióban, hogy a szezon egyik legmenőbb manikűrjét házilag is elkészítsük.

Ötös skálán mennyire kell kézügyesség hozzá? 4

Mi kell hozzá? Szerezd be a megfelelő formájú matricákat, vagy vágd ki a formákat celluxból.

Hova viseld? Leginkább irodai, vagy kevéssé szigorú munkahelyi környezetbe, de ez a te választásod akkor is, ha szereted Victoria Beckham kifinomult stílusát.

Kedvenc verzióink: A fekete-fehér abszolút kedvencünk, de jól működik a fehér még a lilával, a pasztellrózsaszínnel és a napsütéses napokon a sárgával is.

Mekkora körömmel működik jól? A hosszú körömmel drámaibb hatást kell, de ez azon manikűrök közé tartozik, amit rövidebb körömmel is gond nélkül bevállalhatunk.

3 egyszerű és szupermenő manikűr

 

Trükkös háromszög

A bordó körömlakk nőies, szexi, miközben kicsit rafinált megoldás, ami egy kezdő manikűrözőnek is jó választás lehet.

Ötös skálán mennyire kell kézügyesség hozzá? 2

Mi kell hozzá? Elég, ha kivágunk celluxból háromszög alakú formákat, amiket a köröm tövéhez ragasztunk, majd kifestjük. Az alapszín mellé, pontosabban rá, használj fedőlakkot!

Hova viseld? Bevállalósak nappalra is viselhetik, de egy alkalmi manikűrként egészen biztosan jó választás..

Kedvenc verzióink: A bordó, és a piros jól működik, ha nőies megjelenést szertnénk, de játékosabb színekkel is megpróbálkozhatunk, így például a szezon egyik legmenőbb körömlakkszínével, a halványkékkel.

Mekkora körömmel működik jól? Főleg rövid, és közepes körömhosszal érvényesül jól.

3 egyszerű és szupermenő manikűr

 

Vidám kettősség

A fehér és a babarózsaszín az egyik legvidámabb, egyben legegyszerűbb választás, ha szeretnék valami pluszt vinni a manikűrünkbe, kevés energia-befektetéssel.

Ötös skálán mennyire kell kézügyesség hozzá? 1

Mi kell hozzá? A vízszintes elválasztást könnyedén megoldhatjuk cellux és egy olló segítségével, illetve két, egymáshoz passzoló körömlakkal.

Hova viseld? Hétköznap bárhova, a lényeg, hogy passzoljon a ruháidhoz.

Kedvenc verzióink: A fehér-rózsaszín szerintünk mindent visz, de a kék, a lila és a halványzöld is vidám választás.

Mekkora körömmel működik jól? A közepes hosszal fest a legszebben!

3 egyszerű és szupermenő manikűr

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top